
Business Type: Manufacturer
Main Products:trash bintoilet brushMakeup MirrorBathroom Setstissue holderTowel Racksdish rackcanisterbread boxrecycle bin
ID:20110532066
Category: Daily Use & Light Industry Household Cleaning
MOQ:500.00 Piece(s)
2 CompartmentRectangular Soft-Close Lid Step Trash Can
L/CT/TWestern UnionPaypal
Recycling & Trash Disposal --- 2 in one 60L Trash Can!
Two independent compartments with one removable bucket for recyclables and one liner rim to fix trash bags for garbage.
Strong steel bar pedal for at least 50,000 steps.
Patented lock to keep the lid staying open at 90°.
Gentle & soundless Lid Close.
Perfect Fit against the wall or side of the cabinet.
High quality stainless steel with finger proof painting for elegant looking and easy cleaning.
With tight seal lid and base the bad odors are no way to escape from the trash can.
Optional capacity:
1) 72L: with 2 liner rim without inner bucket;
2) 60L: with 2 inner bucket
3) 66L: with 1 bucket & 1 liner rim











Q1:How can I check the quality before mass order?
Ans: In order to make sure the best quality and meet your requirement, we will make final samples for your approval.
Q2:How long is the lead time?
Ans: Depends on the sample you order, that would be need 5-10 days on average after receiving the payment.
Q3:How about the sample fee?
Ans: We would charge triple fee of suggested price of the products; however, the fee can be deducted in the formal order.
2.Packing
Q1:What is your normally packing?
Ans: Our products have four section, bathroom accessory, kitchen items, living room furniture and stationery gifts. We have different packing methods depending on different items. Normally, we use brown box or white box to package. It has no brand on the surface, in that way can be convenient for customers to decide whether they need printing or not.
Q2:Do you offer custom packaging?
Ans: Yes, we can off customer packaging depends the need. We can help customers manufacture from the label, box and printing.
Q3:Do you have any printing MOQ limit?
Ans: If use our original printing box that won't have any MOQ limit; however, if you need personal printing on the box, that might have additional fee and MOQ limit.
3.Payment
Q1:What payment do you accept?
Ans: L/C, T/T, Weston Union and Paypal are available. If you want credit card to pay the sample fee, please contact us for more detail.
4.Shipping
Q1:What shipment can you offer?
Ans: Depends on you budget, different shipping methods are available. By Sea, air, express, economy or priority. Do not hesitate to let us know your specific needs and deadlines. We will make every effort to send you order as the way you wish.
Business Type:Manufacturer
Online Supplier