Shandong Yidexin Kitchen Industry Co. , Ltd.

Online Supplier

Business Type: Manufacturer

Main Products:Commercial freezerDisinfection cabinetSteam rice machineRefrigerating tableReveal arkDisinfection of library

Wind screen cabinet supermarket yogurt cabinet

ID:21061156803

Category: Daily Use & Light Industry Daily necessities

FOB Price:US$ 450.000 / Piece(s)

MOQ:30.00 Piece(s)

Product Keywords:

风幕柜超市柜台

Payment Method:

L/CT/TD/PWestern UnionPaypalMoney GramOthers

Product Category
Daily Use & Light Industry > Daily necessities
Trademark
Product Package
Specification
Place of Origin
Port
青岛港

image.png

Products Description                                                     

The air curtain cabinet is suitable for supermarkets, fruit shops and other occasions, mostly used to store vegetables, beverages, fruits, etc. Our products have various lengths of air curtain cabinets and ring-shaped air curtain cabinets. Support private customization

 

 

Features:

1. Appearance assembly line design, beautiful and elegant

2. LED lighting design, gentle and non-glaring, more uniform lighting

3. The shelf can be freely adjusted and matched to display goods reasonably

4. Speed-reduction curtain design, good heat insulation effect, breathable and mosquito-proof

5. Reinforced pulley design, wear-resistant and convenient to move

6. Compressor runs with noise reduction, rapid cooling, energy saving and high efficiency

Product Paramenters                              

Product Type

Product Size(mm)

Voltage(V)

Cooling method

Temperature

FMG-1875B

1875*850/1050*2050

 

110V/60HZ

220V/50HZ

Air cooling

2℃~8℃

FMG-2500B

2500*850/1050*2050

Air cooling

2℃~8℃

FMG-2900B

2900*850/1050*2050

Air cooling

2℃~8℃

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png、

image.pngimage.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Q2: What is your payment method?

Answer: T/T, credit card, Western Union, 50% before production as a deposit, 50% of the balance payment is paid before delivery, before you pay the balance, we will show you the photos of the product and packaging. 100% paid for sample orders.

 

Q3: What is the transportation cost?

Answer: The transportation cost is based on the following factors: packaging quantity, gross weight, packaging volume, destination port. Transportation method: sea, air, express (DHL, Fedex, etc.)

 

Q4: Can I order samples for your products?

Answer: Yes, we welcome to order samples to check the quality. One sample or multiple mixed samples are acceptable.The customer must pay the sample fee and courier fee.

 

Q5: Can you produce according to samples?

Answer: Yes, we can produce through samples or technical drawings provided by you.

 

Q6: How about the delivery?

Answer: Most of our products are in stock. Generally speaking, it takes 12 days after receiving the advance payment. The specific delivery time is Depends on the number of items and orders.

 

Q7: I want to print my own logo on the product, do you support OEM service?

Answer: We provide free OEM service, including logo printing.

 

Q8: How to deal with failures?

Answer: First of all, our products have strict quality requirements in the production process. The defect rate is less than 0.3%. During the repair period, we will send you a new order. For defective products, we will repair them and Send it back to you, or discuss a solution.

 

Q9: How do you make our business long-term and good cooperation?

Answer: 1. Our products always maintain good quality and competitive prices to ensure the interests of our customers;

2. We respect every customer, no matter where they are from, we sincerely cooperate and make friends.


Shandong Yidexin Kitchen Industry Co. , Ltd.

Business Type:Manufacturer

Online Supplier